Bestiar oví i boví
El sacrifici i esquarterat es fa a l’escorxador de Mercabarna, junt a les nostres instal·lacions.
Comercialitzem carn procedent tant de la ramaderia ecològica com de la convencional.
Els nostres animals són vedells mascles i femelles de races autòctones procedents de granges de proximitat. Estan alimentats a base de cereals i sacrificats amb menys de 12 mesos de vida.
El xai i cabrit vénen de les principals zones de producció de la península.
També comercialitzem carns procedents d’altres escorxadors amb diferents D.O. i certificats de qualitat.
Vedella, xai i porc.
Aprovisionem i donem servei a tot tipus de establiments relacionats amb la restauració. Bars, hotels, restaurants, col·lectivitats i tota mena de clients del canal Horeca / Food service
Conjugar la qualitat i la tradició amb els processos industrials i l’última tecnologia, és el repte quotidià dels professionals de l’àrea de restauració de CGC.
Elaborem els nostres productes carnis amb la cura, creativitat i rigor sanitari que requereix el canal Horeca, adequant-los a les necessitats específiques de cada client.
Amb la nostra flota de 40 vehicles frigorífics propis juntament amb la col·laboració d’empreses logístiques, realitzem més de 800 entregues diàries distribuïdes per a tota Catalunya i resta d’Espanya.
El nostre personal de repartiment realitza un servei porta a porta oferint als nostres clients un tracte més humà i personalitzat. Servei nacional i internacional.