Sacrifici i venda a majoristes

Bestiar oví i boví

El sacrifici i esquarterat es fa a l’escorxador de Mercabarna, junt a les nostres instal·lacions.

Comercialitzem carn procedent tant de la ramaderia ecològica com de la convencional.

Els nostres animals són vedells mascles i femelles de races autòctones procedents de granges de proximitat. Estan alimentats a base de cereals i sacrificats amb menys de 12 mesos de vida.

El xai i cabrit vénen de les principals zones de producció de la península.

També comercialitzem carns procedents d’altres escorxadors amb diferents D.O. i certificats de qualitat.

Export

Producció i venda a distribuïdors i detallistes

Vedella, xai i porc.

  • Servei a carnisseries, cadenes de distribució i supermercats.
  • Especejament, filetejat i fabrica de productes elaborats.
  • Import – Export.
  • Envasats al buit, skin, MAP, Gastronorm, IQF…
  • Certificats de qualitat.

Preparats per a restauració

Aprovisionem i donem servei a tot tipus de establiments relacionats amb la restauració. Bars, hotels, restaurants, col·lectivitats i tota mena de clients del canal Horeca / Food service

Conjugar la qualitat i la tradició amb els processos industrials i l’última tecnologia, és el repte quotidià dels professionals de l’àrea de restauració de CGC.

Elaborem els nostres productes carnis amb la cura, creativitat i rigor sanitari que requereix el canal Horeca, adequant-los a les necessitats específiques de cada client.

  • Aviram i caça.
  • Porc de capa blanca i porc ibèric.
  • Xai i cabrit.
  • Vaca i vedella.
  • Carns d’importació.
  • Carn madurada Dry Aged 60 dies.

Transport

Amb la nostra flota de 40 vehicles frigorífics propis juntament amb la col·laboració d’empreses logístiques, realitzem més de 800 entregues diàries distribuïdes per a tota Catalunya i resta d’Espanya.

El nostre personal de repartiment realitza un servei porta a porta oferint als nostres clients un tracte més humà i personalitzat. Servei nacional i internacional.