Companyia General Càrnia, 100 anys d’experiència al sector càrnic.

1920

A principis dels anys 20, els nostres avis ja feien de carnissers a les parades especialitzades dels mercats municipals de La Boqueria i El Ninot, a Barcelona.

Historia de Càrnia 2

1979

Aquest any vàrem finalitzar la nostra activitat de sacrifici al antic escorxador i començàrem una nova etapa a Mercabarna.

Historia de Càrnia 1

2000

Comença una nova etapa. Amb l’entrada d’un nou segle i amb la construcció d’una nova i moderna sala de desfer, Carns Salas i Carns Tonijuan ens unim per crear CGC, amb la il·lusió de poder donar un servei integral a supermercats i a grans cadenes de distribució.

2004

Adquisició de l’empresa de restauració Carns Puigbò. Dedicada a donar servei exclusiu a l’hostaleria de la província de Barcelona, s’integra a CGC, ampliant així la nostra xarxa de distribució i aprovisionament per tota Cataluña.

Càrnia Servicio a carnicerías, cadenas de distribución y supermercados 2

2005

Amb l’adquisició d’unes noves instal·lacions a Montcada i Reixach, iniciem una nova activitat: la gestió de la categoria càrnica d’empreses de la gran distribució.

2013

En CGC apostem per la salut, la sostenibilitat i el medi ambient. Junt amb uns joves empresaris ramaders, de la comarca del Ripollès, iniciem un nou projecte: Pirinat, per a la producció de bestiar i carn ecològica.

2016

Integrem un nou soci a CGC: Carns Catalana Pallejá. Empresa càrnica, situada a Mercabarna, fundada l’any 1.987, per un grup de ramaders catalans, amb la finalitat de criar els seus propis animals i poder així, subministrar directament als supermercats o carnisseries, sense intermediaris, tenint controlada tota la cadena de subministrament.

2018

Adquisició mitjançant concurs public d’una parcel·la de 21.000m2 a MB per a la construcció d’unes noves instal·lacions. Amb la unió dels nostres centres de producció podem donar un servei de màxima eficiència a tots els nostres clients: carnisseries, supermercats, col·lectivitats, bars, restaurants i grans distribuïdors nacionals i internacionales.