Companyia General Càrnia adquireix Ganados Hermanos Elvira S.L.

Companyia General Càrnia, des del passat mes de Juny, és propietària de l’empresa Ganados Hermanos Elvira, S.L.

Ganados Hermanos Elvira, S.L. és una ramaderia de producció ovina situada en Castellbisbal (Barcelona), disposa d’una finca amb un espai aproximat de 5 hectàrees i un conjunt de naus de més de 2.500 m2. Actualment disposa de capacitat productiva per fins a 4.000 animals.

Como a part del procés d’integració de la nostra nova infraestructura, Càrnia portarà a terme millores que inclouen:

  • Ampliació de la nau en aprox. 1.000 m2 per millorar l’espai i les capacitats productives
  • Implantació de la certificació de benestar animal, com a part del procés de garantia de qualitat Càrnia pels nostres clients

Addicionalment, aprofitarem l’adquisició per incrementar encara més el nostre catàleg de producte, incorporant per la divisió de trading dues noves gammes:

  • Oví i caprí major en despecejament
  • Menuts de gammes d’oví

Aquesta adquisició, juntament amb les millores que estem portant a terme, son part del nostre compromís de qualitat Càrnia amb els clients: el producte de l’origen a la taula.

Instalaciones
/ Corporatiu

Càrnia posa en marxa la nova infraestructura de producció

Amb aquest desenvolupament integrarem línies de producció càrnica que inclouen tant frescos com congelats, filetejats, elaborats, peces i canals. Tot per servir més de 2.000 comandes diaries de tots els nostres mercats: des de la restauració de proximitat fins els mercats d’exportació internacionals passant per la major part de la distribució moderna

Càrnia producto ovino
Càrnia Carne y servicio de calidad
Càrnia Sacrificio y venta a mayoristas 3
Contamos con explotaciones ganaderas ecológicas y convencionales
/ Producte

Unint el sector de l’oví amb la distribució digital

Companyia General Carnia hem estat seleccionats per distribuir productes d’Oví en l’àrea de Barcelona mitjançant el servei d’Amazon Prime Now.

Des de Companyia General Carnia volem agraïr Interovic i Amazon  i aportar el nosre comprimís amb el sector oví i la distribució digital moderna.

/ Corporatiu

Companya General Càrnia manté el seu compromís amb entitats socials

Càrnia en aquests moments de lluita enfront de la COVID-19 continua mantenint el seu compromís amb les entitats socials i un exemple d’això és el suport que presta a la Fundació Arrels a Barcelona col·laborant en l’alimentació d’aquells que més ho necessiten.

/ Instal·lacions

Una nova infraestructura per un gran servei

Durant l’any 2020, Càrnia es prepara per posar en marxa la seva major infraestructura productiva. Sobre un terreny de 21.000 metres quadrats estem posant en marxa la fàbrica de producte carni més moderna del moment. Comptem amb processos automatitzats, equips de processament, envasat i de transport d’última generació

Logo Carnia 100 anys
/ Corporatiu

Complim 100 anys

Companyia General Càrnia compleix els seus primers anys d’activitat aquest any 2020. Som el resultat de l’esforç combinat de varies empreses que s’han anat afegint durant tot aquest temps per esdevenir el col·lectiu empresarial, humà i tecnològic que ens permet ser qui som a dia d’avui.

El resultat de tots aquests anys es un equip de més de 400 persones de totes les edats i orígens. Compartim un projecte únic de qualitat i servei per servir els clients més exigents tant del sector restauració com de la distribució moderna